Open call for selection of Senior Short-Term Expert for Feasibility Study

13 Јун 2023

The Civic Resource Centre is looking for a senior short-term expert for conducting a feasibility study aiming at identifying the possible options and the best solutions for establishing a sustainable countrywide platform of supporters to CSOs.

It is expected that the feasibility study will:  

  • identify the possible options for the modality of this network/platform of supporters (resource centres/antenna contact points/etc) to CSOs
  • give recommendations on the relations between the resource centres/antenna contact points and the state/local institutions.
  • give recommendations on the physical location of the resource centres/antenna contact points, including the one in Skopje.
  • provide the details needed for the open call for selection of the resource centres/antenna contact points.
  • give recommendations for the necessary self-regulatory standards and internal procedures for operation of this platform, as well as effective feedback mechanisms for constituencies.
  • give recommendations and possible options for ensuring long-term sustainability of this network/platform, including potential income generating activities.
  • give recommendations on better defined indicators for measuring the performance of the platform, including gender responsive indicators.

Total of 25 STE days are planned for this assignment over the period July – October 2023.

Terms of Reference

Deadline for applications is 26 June 2023. Applications should be submitted to info@rcgo.mk.

Состојбата на младите во руралните општини е алармантна

Состојбата на младите во руралните општини е алармантна

Младите и можностите што граѓанските организации ги нудат за нив беа во фокусот на дискусијата за време на посетата на Мобилниот ресурсен центар во Теарце што се одржа на 19 септември 2023 година. „Имајќи предвид дека само 11% од општините во Македонија имаат...

Повик за учество на Работилница за планирање проекти и пишување на проектна апликација

Повик за учество на Работилница за планирање проекти и пишување на проектна апликација

Граѓанскиот ресурсен центар (ГРЦ) во рамки на проектот  “ЕУ поддршка за ГРЦ – фаза 2“, финансиран од Европската Унија, објавува отворен повик за учество на следнава работилница: Генерирање фондови- Работилница за планирање проекти и пишување на проектна...

Зајакнете ја вашата организација со поддршка на ГРЦ

Зајакнете ја вашата организација со поддршка на ГРЦ

🌟 Дали сте посветени активисти, членови или вработени во граѓанска организација, која неуморно работи на позитивни промени во заедницата? Ги разбираме специфичните предизвици со кои се соочувате, а нашите советодавни услуги постојано ви се на располагање за да ја...

Share This