Барање за користење простор – Штип

Ресурсниот центар во Штип се наоѓа во просториите на Мултимедијален центар Канал 77, ул. Петта партиска конференција 32, Штип, на 3ти кат [Google МАПА]. Во објектот има лифт, ♿️ пристап за лица со посебни потреби и бесплатен паркинг. Просторот е со површина од 30 м2. Има можност за состаноци на :

  • 16 лица – конференциска маса или
  • 20 лица – кино систем во промо сала и можност да се користи Лоби барот со кетеринг.
  • Капациетот е до 30 лица

Контакт е-Пошта: info.st@rcgo.mk | Телефон: +389 32 397 707 локал: 208

Пополни барање

Барање за користење простор - Штип

Share This