Барање за користење простор – Гостивар

Ресурсниот центар во Гостивар се наоѓа на ул.Браќа Ѓиноски бр.1, Гостивар, на 1ти кат [Google МАПА]. Во објектот има лифт и ♿️ пристап за лица со посебни потреби. Просторот е со површина од 75 м2.

Има можност за состаноци на :

  • 20 лица – конференциска маса или
  • 25-30 лица – кино систем.

Контакт е-Пошта: info.gv@rcgo.mk

Пополни барање

Барање за користење простор - Гостивар

Share This