Контакт

Ресурсен центар - Скопје

Бул. Климент Охридски бр. 21, Скопје
Телефон: +389 72 248 476
е-Пошта: info@rcgo.mk

Ресурсен центар - Гостивар

Бул. Браќа Гиноски 1/спрат 1
1230 Гостивар

Google Maps:
https://goo.gl/maps/727ZgGy368hNCLcJ7

Ресурсен центар - Штип

Петта партиска конференција бб
(Мултимедијален центар Канал 77),
3 кат, 2000 Штип
Телефон: +389 32 397 707 локал: 208

Google Maps:
https://goo.gl/maps/EQWLibhTMSYgBcmT9

Ресурсен центар - Скопје

Бул. Климент Охридски бр. 21
1000 Скопје
Телефон: +389 72 248 476
e-Пошта: info@rcgo.mk

Ресурсен центар - Гостивар

Бул. Браќа Гиноски 1/спрат 1
1230 Гостивар
е-Пошта: info.gv@rcgo.mk

Ресурсен центар - Штип

Петта партиска конференција бб
(Мултимедијален центар Канал 77),
3 кат, 2000 Штип
Телефон: +389 32 397 707 локал: 208
е-Пошта: info.st@rcgo.mk

Контакт форма
Share This