На Советот му е потребна поголема проактивност од сите организации

На Советот му е потребна поголема проактивност од сите организации

„Советот – мост меѓу граѓанските организации и Владата“ беше темата на онлајн настанот што го организираше Граѓанскиот ресурсен центар на 30 март 2021 година. Ирена Иванова од Делегацијата на Европската Унија, Фани Каранфиловска-Пановска, претседателката на Советот и...
Советот – мост меѓу граѓанските организации и Владата

Советот – мост меѓу граѓанските организации и Владата

Граѓанскиот ресурсен центар ги поканува сите заинтересирани да учествуваат на онлајн настанот „Советот – мост меѓу граѓанските организации и Владата” што ќе се одржи на 30 март 2021г. од 13:00 часот на платформата ЗООМ. Целта на настанот е да се информираат...