Родов Хаб

Your Title Goes Here

ГРЦ Академија e дигитална и интерактивна образовна алатка наменета за граѓанските организации. Преку онлајн ресурси тие ќе ги продлабочат знаењата за темите кои се од важност за зајакнато, функционално и одржливо граѓанско општество.

Дизајнирана е да може да се вклопи во сечиј дневен распоред и да го олесни процесот на учење. На овој начин, вработените во граѓанските организации, активистите и волонтерите ќе развијат експертиза и нови вештини за темите од нивен интерес, а уште поважно, ќе инвестираат во својот личен развој.

Со самото пријавување учесниците добиваат пристап до ресурсите за учење. Тие вклучуваат кратки видео предавања, квизови, ресурсни материјали и можност за дискусија со други учесници. Обуките се водени од инструктори кои се професионалци во полето на кое предаваат и содржините ги прилагодуваат врз актуелните текови.

Погледни ги обуките и стани член на ГРЦ Академија! Приклучи се на заедницата која учи онлајн.

Библиотека

настани

Градење капацитети

БАЗА НА ГО

Група за дискусија

Share This