Хуманитарно и добротворно здружение на Ромите „МЕСЕЧИНА”, Гостивар

Хуманитарно и добротворно здружение на Ромите „МЕСЕЧИНА”, Гостивар

m НАСЛОВ НА ПРОЕКТОТ БЕЗ КОРОНА ПОМОШ ДО ДОМА Спроведуван од: Хуманитарно и добротворно здружение на Ромите „МЕСЕЧИНА”, Гостивар  ЦЕЛ НА ПРОЕКТОТ Помош на семејства со висок социјален ризик  ОЧЕКУВАНИ РЕЗУЛТАТИ Обезбедени 80 хигиенски пакети и 80...
Здружение на граѓани ИНСТИТУТ  ЗА ЗЕЛЕНИ ПОЛИТИКИ И РАЗВОЈ  Берово

Здружение на граѓани ИНСТИТУТ ЗА ЗЕЛЕНИ ПОЛИТИКИ И РАЗВОЈ Берово

m НАСЛОВ НА ПРОЕКТОТ Мали индивидуални земјоделски производители, Локална храна и Ковид-19: Што се треба да знаете? Спроведуван од: Здружение на граѓани ИНСТИТУТ ЗА ЗЕЛЕНИ ПОЛИТИКИ И РАЗВОЈ Берово  ЦЕЛ НА ПРОЕКТОТ Обезбедени релевантни информации и...
Здружение на Лезбејки, Геј, Бисексуалци/ки и Трансексуалци/ки – ЛГБТ Јунајтед Тетово

Здружение на Лезбејки, Геј, Бисексуалци/ки и Трансексуалци/ки – ЛГБТ Јунајтед Тетово

m НАСЛОВ НА ПРОЕКТОТ КОВИД-19 предизвик и за ЛГБТИ Заедницата Спроведуван од: Здружение на Лезбејки, Геј, Бисексуалци/ки и Трансексуалци/ки – ЛГБТ Јунајтед Тетово  ЦЕЛ НА ПРОЕКТОТ Безбедно и непречено функционирање на вработените и волонтерите на...
Хуманитарно доброчинително здружение „Света Мајка Тереза” – Куманово

Хуманитарно доброчинително здружение „Света Мајка Тереза” – Куманово

m НАСЛОВ НА ПРОЕКТОТ „Само заедно ќе победиме” Спроведуван од: Хуманитарно доброчинително здружение „Света Мајка Тереза” – Куманово  ЦЕЛ НА ПРОЕКТОТ Итна хуманитарна помош за хигиена, забавно-едукативни и креативни кампањи, правилно и точно...
Сојуз – Национален совет за родова рамноправност

Сојуз – Национален совет за родова рамноправност

m НАСЛОВ НА ПРОЕКТОТ Семејно насилство во состојба на социјална изолација Спроведуван од: Сојуз – Национален совет за родова рамноправност  ЦЕЛ НА ПРОЕКТОТ Главна цел: ублажување на последиците од пандемијата врз граѓаните, со фокус на најранливите...
Здружение на граѓани за промовирање на културните и духовните вредности ЛЕГИС Скопје

Здружение на граѓани за промовирање на културните и духовните вредности ЛЕГИС Скопје

m НАСЛОВ НА ПРОЕКТОТ „НИЕ МОЖЕМЕ – Итна солидарна акција“ Спроведуван од: Здружение на граѓани за промовирање на културните и духовните вредности ЛЕГИС Скопје  ЦЕЛ НА ПРОЕКТОТ Општа цел на проектот е да им помогне на ранливите категории на граѓани...